Artikels over voeding en gezondheid

Bekijk hier de artikels die ik geschreven heb over voeding en gezondheid met mijn achtergrond als diëtist en prikkelbare darmcoach. Deze artikels over gezondheid zijn in tijdschrift ‘Vriendin’, Holland & Barrett, het blad ‘Prikkels’ van de prikkelbare darm syndroom belangenvereniging (PDSB), Inspirerend leven, Stichting darmgezondheid, Lifestyle & hormones, PDS coaching en Mijnlabtest. Daarbij kun je ook video’s bekijken met interviews en lezingen en e-books over voeding en gezondheid download die ik heb gecreëerd.

Artikels over de gezondheid van de darmen en PDS (prikkelbare darm syndroom)

artikel gezondheid PDS Vriendin-tijdschrift-interview-PDS-logo-1

Tijdschrift Vriendin

Bekijk hieronder het artikel over het Prikkelbare Darm Syndroom in het Tijdschrift Vriendin waar ik ben geïnterviewd samen met maag-darmleverarts Vicdan Sari en drie PDS-cliënten.

Publicaties PDSB MLDS

Prikkelbare darm syndroom

13 artikelen heb ik geschreven als vrijwilliger in het blad ‘Prikkels’ van de prikkelbare darm syndroom belangenvereniging (PDSB) over voeding, diëten, ervaringsverhaal en kruiden. Bekijk ze hieronder.

Publicatie darmgezondheid

Darmgezondheid

Bekijk hieronder het artikel die ik geschreven heb voor darmgezondheid.nl met 10 tips om te leren omgaan met het prikkelbare darm syndroom (PDS).

artikel gezondheid publicaties Holland and Barrett Janna Koopman gezondheidscontent

Holland & Barrett

Diverse artikelen heb ik geschreven heb op de adviespagina van Holland & Barrett over voedselintoleranties, maag-darmklachten en diëten. Bekijk hieronder alle publicaties.

artikels gezondheid darmen Logo PDS coaching

PDS coaching

200+ blogs heb ik geschreven en geredigeerd over het prikkelbare darm syndroom, angsten bij darmproblemen, voeding en leefstijl toen het nog mijn bedrijf was. Bekijk de blogs op pdscoaching.nl.

Publicaties Inspirerend leven

Inspirerend leven

9 artikelen heb ik geschreven heb als gastblogger voor het online platform inspirerend over hooggevoeligheid (HSP), darmklachten, maagklachten, prikkels, depressie en intoleranties. Bekijk ze hieronder.

Holland & Barrett Histaminearm dieet gezondheidscontent Janna Koopman

Review over de artikels die ik heb geschreven over gezondheid

Ik heb de samenwerking met Janna als heel prettig ervaren. Janna zet haar kennis als diëtiste en PDS-coach om in duidelijk gestructureerde, heel toegankelijke artikelen. Ze houdt rekening met de briefing en levert snel en correct aan. Als we de lezers van de Holland & Barrett-adviesomgeving in de toekomst willen informeren over onderwerpen die binnen het expertiseveld van Janna liggen, zullen we zeker weer een beroep op haar kennis en schrijfkwaliteiten doen.

Sam Bracke

Content Specialist, Holland & Barrett

Artikels over gezondheid: hormonen, PCOS, voeding en voedselintoleranties

Lifestyle and hormones publicaties

Lifestyle & hormones

Diverse blogs heb ik geschreven en herschreven over PCOS, en voeding en leefstijl bij hormonale klachten. Bekijk hieronder alle publicaties van mij bij Lifestyle & hormones.

artikels gezondheid voeding Publicaties Mijnlabtest Janna Koopman gezondheidscontent

Mijnlabtest

10+ artikelen heb ik geschreven heb over PCOS, darmontstekingen, voedselintoleranties en maag-darmklachten. Bekijk hieronder alle publicaties van mij bij Mijnlabtest.

E-books, interviews en lezingen over gezondheid

zoekwoordenanalyse bedrijven gezondheidszorg dietist leefstijlcoach

E-books over voeding en gezondheid

Vind je het leuk om mijn gecreëerde e-books over PDS, PCOS, hormoonklachten en snel content creëeren met chat-GPT te bekijken? Klik dan op de onderstaande link.

lezingen en interviews videos

Interviews en lezingen

Bekijk hieronder het overzicht van video’s met interviews en lezingen over het prikkelbare darm syndroom (PDS), hooggevoeligheid (HSP), intoleranties, angsten en diëten.

De artikels over voeding en gezondheid schrijf ik met de achtergrond als diëtist en prikkelbare darmcoach

Met mijn achtergrond als diëtist en prikkelbare darmcoach op landelijk niveau heb ik een schat aan kennis en ervaring opgedaan, waarmee ik een waardevolle bijdrage kan leveren aan jouw artikels over voeding en gezondheid.

Mijn 11 jaar ervaring als ondernemer, samen met talrijke marketingtrainingen en meer dan 250 gepubliceerde artikelen, maken mij een autoriteit op het gebied van gezondheidscontent.

In dit digitale tijdperk is het creëren van content vereenvoudigd en versneld door tools zoals Chat-GPT, waarin ik grondig ben ingewijd. Ik ben geboeid door de mogelijkheden en gebruik daarnaast Canva om je content te verrijken met visueel aantrekkelijke afbeeldingen en het ontwerpen van prachtige e-books.

Wil je meer weten? Bezoek mijn ‘Over mij’-pagina om te ontdekken hoe mijn opleidingen en ervaringen een meerwaarde kunnen zijn voor jouw projecten, zoals het schrijven van artikelen over gezondheid.