Creative business coaching programma voor de diëtist, therapeut en leefstijlcoach

Ben jij diëtist, therapeut of leefstijlcoach en zou jij een bloeiende online praktijk willen hebben met inspirerende content? Kies dan voor het 20-weekse Creative business coaching programma van Gezondheidscontent! Je gaat leren hoe je op een leuke, efficiënte en creatieve manier gezondheidscontent gaat creëren met tools als Canva en Chat GPT. Uiteraard kun je altijd eerst een gratis sparringsessie (30 minuten) met mij inplannen om te voelen of mijn manier van coachen bij je past. Deze sessie is de eerste stap om jouw droom te verwezenlijken, want je krijgt gelijk tips en strategieën van mij mee.

Loop je als diëtist, therapeut of leefstijlcoach tegen het volgende aan?

Wil je starten of ben je net gestart als diëtist, therapeut of leefstijlcoach? Of ben je al een tijdje bezig, maar lukt het maar niet om je praktijk winstgevend te maken? Dit herken ik maar al te goed en heb ik jaren mee gestruggeld. Inmiddels ben ik hier expert in en help ik jou graag om een bloeiende online praktijk te creëren die winstgevend is.

Wellicht kom je deze uitdagingen tegen:

Je hebt weinig of niet de juiste cliënten
Vind je het moeilijk om je klantenbestand op te bouwen? Je bent niet alleen. Veel diëtisten, therapeuten en coaches worstelen hiermee.

Je zou een online programma willen maken
Wil je een online programma opzetten, maar weet je niet waar te beginnen? Het kan overweldigend zijn zonder de juiste begeleiding.

Je wilt inspirerende blogs schrijven
Droom je ervan om blogs te schrijven die niet alleen inspireren, maar ook goed gevonden worden door Google?

Je wilt mooie e-books maken met Canva
Wil je leren hoe je met Canva prachtige e-books of receptenboeken maakt die jouw cliënten zullen waarderen?

Je wilt social media posts creëren die aanspreken
Vraag je je af hoe je effectieve posts op Instagram of andere platforms schrijft die echt resoneren met je potentiële cliënten?

Als deze uitdagingen je bekend voorkomen, ben je hier aan het juiste adres.

diëtetiek diëtist

Mijn creative business coaching programma is speciaal ontworpen om diëtisten, therapeuten en leefstijlcoaches zoals jij te helpen deze hindernissen te overwinnen.

Samen werken we aan het opbouwen van je praktijk, het ontwikkelen van je online aanwezigheid, en het creëren van content die jouw unieke stem en expertise laat zien.

Maak je online bedrijf winstgevend

Met mijn hulp leer je niet alleen hoe je deze uitdagingen aangaat, maar ook hoe je ze omzet in kansen voor groei en succes. Laten we samen jouw passie omzetten in een bloeiende praktijk!

Transformeer jouw bedrijf in slechts 20 weken met mijn Creative business coaching programma speciaal voor de diëtist, therapeut, voedings- en leefstijlcoach!

5 must have tools om je diëtistenpraktijk te automatiseren

Met mijn speciaal ontworpen business coaching programma, gericht op diëtisten en leefstijlcoaches zoals jij, ga je een ongekende groei in slechts 20 weken ervaren. We transformeren jouw passie voor voeding en gezondheid in een bloeiende praktijk.

Ik stem altijd af op de groep en voel welke thema’s het belangrijkste zijn per moment. Het is dus geen vaststaand programma, maar afhankelijk van de vragen in de groep. Uiteraard neem ik jouw verlangens ook mee die we bespreken tijdens de gratis sparringsessie. Hieronder vind je thema’s die terug kunnen komen in mijn Creative business coaching programma.

Ontwikkel een uniek online programma
Stap voor stap begeleid ik je bij het opzetten van een uniek online programma, volledig afgestemd op jouw doelgroep.

Creëer een aantrekkelijke gratis weggever
Leer hoe je e-books maakt die je klanten niet kunnen weerstaan, met behulp van eenvoudige tools zoals Canva.

Schrijf websitepagina’s die raken
Ontwikkel content die direct aanspreekt bij jouw doelgroep, waardoor jouw website een klantenmagneet wordt.

Inspireer je doelgroep actief op Instagram
Ik help je om consistent berichten te plaatsen die je zichtbaarheid en engagement verhogen.

Deel je kennis via blogs
Leer effectieve blogs schrijven met Chat GPT die je expertise laten zien en vertrouwen opbouwen, uiteraard met je persoonlijke touch. Ik laat je ook zien hoe SEO werkt, zodat jouw blogs goed gevonden worden door Google.

Bouw relaties op via nieuwsbrieven
Verstuur nieuwsbrieven die je doelgroep informeren en betrekken bij jouw praktijk.

Jouw groei, mijn belofte

Ben je bereid om minimaal 10-15 uur per week efficiënt en effectief aan je bedrijf je werken onder mijn begeleiding? Dan ben je verzekerd van significant succes!

Mijn Creative business coaching programma is erop gericht om je efficiënt en doelgericht te laten werken. Dankzij tools zoals Chat GPT en SEO optimaliseer ik je tijdsbesteding, waardoor elke minuut telt. En dat op een leuke en creatieve manier!

gezondheidscontent 5 sterren sterren contentwriter en coach dietist.3
creative business program gezondheidscontentelysa review
gezondheidscontent peter review

Janna Koopman – Contentwriter en contentcoach

Business coaching voor de diëtist en leefstijlcoach

Als diëtist en prikkelbare darmcoach heb ik ruim tien jaar met veel plezier gewerkt. Gedurende deze periode heb ik deelgenomen aan diverse business coaching programma’s, waar ik uitgebreid heb geleerd over marketing. Mijn expertise omvat het vinden van nieuwe cliënten, het schrijven van blogs en social media posts, het maken van nieuwsbrieven, het ontwikkelen van online trainingen en het opbouwen van marketingfunnels.

Mijn succesvolle prikkelbare darmprogramma heeft duizenden mensen geholpen en leidde ertoe dat meerdere diëtisten zich bij mijn bedrijf voegden, waardoor het uitgroeide tot een franchise. Daarbij heb ik meerdere diëtisten getraind m.b.t. diëtetiek en marketing. Dit doe ik nog steeds voor andere diëtistenpraktijken. Vorig jaar heb ik mijn bedrijf PDS coaching verkocht. 

Nu zet ik als contentwriter en -coach mijn kennis en ervaring in om diëtisten, therapeuten en leefstijlcoaches te inspireren hetzelfde succes te bereiken. Daarnaast deel ik mijn inzichten door het schrijven van blogs en e-books voor bedrijven in de voedingssector.

Kies als diëtist, therapeut of leefstijlcoach voor dit unieke Creative business programma gericht op het creëren van gezondheidscontent

Als diëtist, therapeut of leefstijlcoach nodig ik je graag uit om mee te doen met de duo-sessies. Iedere duo-sessie duurt 60 minuten en is elke twee weken. Dit betekent dat je 20 weken lang optimale ondersteuning hebt bij het verhogen van je online zichtbaarheid. Voel je vrij om contact op te nemen voor een gratis online sparringsessie van 30 minuten, zodat je kunt voelen om mijn manier van coachen bij je past.

Duo-sessies

20-weekse programma

  • 10 duo-sessies (met een andere diëtist, therapeut of leefstijlcoach) van 60 minuten (om de week een sessie).
  • Ondersteuning via e-mail en WhatsApp tussen de sessies.
  • Businesscoaching in een groepje van twee personen. Je kunt samen met elkaar sparren als buddy’s!

€888-, (excl. btw)

Actie: meld je samen met iemand aan die je kent aan en ontvang beide 10% korting! Super leuk en extra voordelig.

€888-, (excl. btw)

Actie: meld je samen met iemand aan die je kent aan en ontvang beide 10% korting! Super leuk en extra voordelig.

Janna heeft mij geleerd om mooie templates te maken voor diverse dieetplannen, een receptenboek te maken en standaardmails in te stellen. Daarnaast heeft ze mij leren bloggen over voeding, diëten en het prikkelbare darm syndroom. Het schrijven van blogs was voor mij een hele nieuwe ervaring. Stap voor stap legde Janna uit hoe je een goede blog in elkaar zet en hoe je lezers kan interesseren met een pakkende titel of inleiding. Met haar scherpe blik op taal en grammatica werd hierdoor mijn taalvaardigheid alsmaar beter.

Tevens liet Janna de marketing achter deze blogs zien en hoe je ervoor zorgt dat jouw geschreven tekst goed vindbaar is op Google. Later kwam daar ook het opstellen van een wekelijkse nieuwsbrief bij, waarin Janna mij weer een andere manier van tekstschrijven liet ervaren. Zij heeft mij nieuwe schrijfvaardigheden meegegeven waar ik nog altijd baat bij heb. Bovendien maakt zij altijd tijd voor mij vrij als ik vragen heb. Het was prettig om Janna als mentor te hebben en met haar samen te werken.

Frédérique Visser

Diëtist

Janna Koopman 10

GRATIS SPARRINGSESSIE

Start met jouw Creative business coaching!

Plan een gratis sparringsessie (30 minuten) met mij in om te bespreken waar jij tegenaan loopt en om te voelen om mijn manier van coachen bij jou past. Deze sessie is de eerste stap om jouw droom te verwezenlijken. Na deze sessie ga je met waardevolle tips en strategieën aan de slag!

Ik kijk ernaar uit om je te ondersteunen op je ondernemersreis naar transformatie en persoonlijke groei. Op een bloeiende praktijk in de gezondheidszorg!

Meest gestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over mijn transformatie trajecten. Mocht je nog andere vragen hebben, dan beantwoord ik die graag in een gratis sparringsessie of via de e-mail.

Voor wie is dit Creative business coaching programma?

Dit Creative business coaching programma is speciaal ontworpen voor diëtisten, therapeuten, voedings- en leefstijlcoaches die hun praktijk willen laten groeien met online zichtbaarheid. Of je nu net begint en zoekt naar manieren om je eerste klanten te werven, of al enige tijd bezig bent maar moeite hebt om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen, dit programma biedt de tools en kennis die je nodig hebt.

Het is ideaal voor professionals in de voedings- en gezondheidssector die:

  • Hun klantenbestand willen uitbreiden.
  • Effectief een online programma willen opzetten en verkopen.
  • Willen leren hoe ze inspirerende blogs en social media content kunnen creëren die hun doelgroep bereikt en betrekt.
  • Hun vaardigheden in het gebruik van digitale tools zoals Canva willen verbeteren om aantrekkelijke e-books en online materialen te maken.
  • Hun marketing- en communicatiestrategieën willen verfijnen om een grotere impact te maken.

Kortom, het programma is bedoeld voor diegenen in de gezondheids- en welzijnsbranche die klaar zijn om hun online aanwezigheid te versterken, zich te onderscheiden en een bloeiende, winstgevende praktijk te ontwikkelen.

Wat is duo business coaching?

Duo Business Coaching is een vorm van businesscoaching waarbij je samenwerkt met een andere professional binnen jouw vakgebied, zoals een diëtist, therapeut, voedingsdeskundige of voedingscoach. Hierdoor krijg je de kans om te sparren met een collega, wat nieuwe perspectieven en ideeën kan opleveren.

Deze interactieve sessies zijn gericht op het bevorderen van netwerken en het delen van ervaringen, wat erg waardevol kan zijn voor je professionele ontwikkeling. Het is een uitstekende keuze voor diegenen die waarde hechten aan samenwerking en het leren van elkaar.

Dit coachingstraject bestaat uit 10 sessies gespreid over ongeveer 20 weken, waarbij elke twee weken een sessie plaatsvindt. Elke sessie duurt 60 minuten en biedt een dynamische interactie waarbij je niet alleen inzichten krijgt van je coach, maar ook van je medecoachee.

Gedurende het programma ontvang je consistente ondersteuning en begeleiding. Tussendoor kun je vragen stellen via e-mail en een WhatsApp-groep, wat zorgt voor een continu leerproces en snelle feedback op je vraagstukken.

Wordt het business coaching programma vergoed?

Mijn business coaching programma wordt niet vergoed. Je kunt het zien als een investering in jezelf waar je nog jaren plezier van gaat hebben. Zelf heb ik meer dan €30.000 geïnvesteerd om te komen waar ik nu sta, dus dit is een fractie van de prijs, waarbij je al enorme impact kunt maken. Als ondernemer kun je het business coaching programma opgeven als coaching. Vraag aan je accountant na hoe je dit het beste kunt doen.

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Het is mogelijk om in maximaal twee termijnen te betalen. Je ontvangt de factuur met een betaallink als je na de sparringsessie hebt besloten dat je gaat starten met het business coaching programma. De eerste termijn dient voor de eerste sessie voldaan te zijn.

Is de business coaching op locatie of online?

De business coaching is online. Je krijgt na de sessie de opname, zodat je hem nog eens terug kunt kijken.

Wanneer start de eerst volgende groep voor dit programma?

De eerstvolgende groep voor het Creatieve business coaching programma gaat van start zodra ik twee aanmeldingen heb ontvangen. Er zijn dus geen lange wachttijden, zodat je in een korte tijd kunt starten.

Indien er nog geen tweede aanmelding is, plaats ik actief berichten op social media en op mijn e-maillijst, zodat die tweede aanmelding snel zal komen. Uiteraard mag je je ook altijd samen met iemand aanmelden. Meld jij je samen met iemand aan, dan ontvang je allebei 10% korting.