Publicaties Holland & Barrett

Bekijk hier alle publicaties van mij bij Holland & Barrett. Dit zijn artikelen die ik geschreven heb als blogger diëtist darmgezondheid voor de adviespagina van Holland & Barrett over voedselintoleranties, maag-darmklachten en diëten.

publicaties Holland and Barrett Janna Koopman gezondheidscontent

Regelmatig schrijf ik, Janna Koopman, artikelen voor andere platforms en magazines. In 2023 ben ik begonnen met schrijven voor Holland & Barrett op de adviespagina als diëtist darmgezondheid. Hieronder vind je een overzicht van de publicaties bij Holland & Barrett. Zou je graag een interview, blog of artikel over mij of samen met mij willen schrijven? Stuur mij dan een e-mail naar info@jannakoopman.nl

 

Publicaties bij Holland & Barrett over voedselintoleranties, maag-darmklachten en diëten

Mijn profiel bij Holland & Barrett

Auteur: Janna Koopman, Diëtist darmgezondheid
Diëtist, prikkelbare darmcoach

Janna Koopman werkt als schrijver voor blogartikelen, magazines en e-books over voeding, darmgezondheid, spiritualiteit en ondernemen in de zorg. Vanuit haar expertise als diëtist en prikkelbare darmcoach (ruim 10 jaar ervaring) inspireert ze je graag  op de website van Holland & Barrett over voeding en dieet bij maag-darmklachten. Ze heeft diverse diëtisten getraind en opgeleid tot PDS-coach. 

Specialisaties

  • Voeding en dieet bij het prikkelbare darm syndroom (PDS)
  • Voeding en advies bij een burn-out en long-covid

Ik heb de samenwerking met Janna als heel prettig ervaren. Janna zet haar kennis als diëtiste en PDS-coach om in duidelijk gestructureerde, heel toegankelijke artikelen. Ze houdt rekening met de briefing en levert snel en correct aan. Als we de lezers van de Holland & Barrett-adviesomgeving in de toekomst willen informeren over onderwerpen die binnen het expertiseveld van Janna liggen, zullen we zeker weer een beroep op haar kennis en schrijfkwaliteiten doen.

Sam Bracke

Content Specialist, Holland & Barrett