Publicaties bij Mijnlabtest

Bekijk hier alle publicaties van mij bij Mijnlabtest. Dit zijn artikelen die ik geschreven heb als SEO-copywriter diëtist darmgezondheid voor de adviespagina van Mijnlabtest over PCOS, darmontstekingen, voedselintoleranties en maag-darmklachten.

Publicaties Mijnlabtest Janna Koopman gezondheidscontent

Regelmatig schrijf ik, Janna Koopman, artikelen voor andere platforms en magazines. In 2023 ben ik begonnen met schrijven voor Mijnlabtest als diëtist darmgezondheid. Hieronder vind je een overzicht van de publicaties bij Mijnlabtest. Zou je graag een interview, blog of artikel over mij of samen met mij willen schrijven? Stuur mij dan een e-mail naar info@jannakoopman.nl

 

Publicaties bij Mijnlabtest over PCOS, darmontstekingen, voedselintoleranties en maag-darmklachten

Mijn profiel bij Mijnlabtest

Auteur: Janna Koopman, diëtist darmgezondheid
Diëtist, prikkelbare darmcoach

Janna Koopman werkt als SEO-copywriter voor blogartikelen en e-books over voeding, diëten, darmgezondheid, voedselintoleranties en hormoonklachten. Vanuit haar expertise als diëtist en prikkelbare darmcoach (10 jaar ervaring) inspireert ze je graag  op de website van Mijnlabtest. In ieder artikel lees je meer over de symptomen, oorzaken, diagnose, relevante test en wat je eraan kunt doen. Ze is marketingtrainer voor diëtisten en heeft diëtisten opgeleid tot prikkelbare darmcoach. Daarnaast heeft ze scholingen gegeven aan huisartsen en maag-darm-leverartsen. In februari 2023 verkocht ze haar online platform PDS coaching met haar bewezen darmprogramma ‘je darmen de baas’.

Specialisaties

  • Het prikkelbare darm syndroom (PDS), maagpijn en darmklachten
  • Voedselintoleranties
  • Hormoonklachten (waaronder PCOS)
  • Energieklachten

Reacties van Mijnlabtest naar aanleiding van mijn artikelen:

 

“Bedankt voor je teksten! Leuk om te lezen. Een inhoudelijk verhaal en je schrijft het begrijpelijk en makkelijk leesbaar op. Ook fijn dat het gedeelte over testen op conversie gericht is en er staan veel verschillende zoekwoorden zonder dat de lezer wordt afgeleid. Je suggesties over menu’s voor PDS en een opgeblazen buik vind ik wel interessant. Dan kunnen we aan de mensen laten zien wat er allemaal uit een test kan komen en wat je dan allemaal kunt doen.” 

“De eerste pagina’s zien er super uit, we zijn blij dat je er bent.”