SEO-copywriter voor bedrijven in
de gezondheidszorg

Heb je er weleens over nagedacht om een tektschrijver in te schakelen, bijvoorbeeld voor het schrijven of redigeren van blogs, teksten in je nieuwsbrief en berichten op social media? Slimme zet, want op die manier meer potentiële klanten aan te trekken.

Wellicht is schrijven niet je ding, heb je er simpelweg geen tijd voor of ben je niet goed in spelling en grammatica. In dat geval bied ik graag mijn hulp aan als SEO-copywriter. Het is mijn passie om te schrijven en ik ben ook inzetbaar als SEO-specialist voor een zoekwoordenanalyse. Zo zorg ik gelijk dat de zichtbaarheid van je website op zoekmachines zoals Google wordt vergroot.

Je kunt mij vragen om blogs te schrijven over voeding, beweging, leefstijl, darmgezondheid, lichamelijke klachten, mindset, prikkelbare darm syndroom (PDS), voedselintoleranties, PCOS, hormoonklachten, hooggevoeligheid (HSP), spiritualiteit en ondernemen als diëtist, voedingscoach en darmcoach. Content over een ander onderwerp kan in overleg.

Als SEO-copywriter voor bedrijven in de gezondheidszorg schrijf en redigeer ik niet alleen blogs, websiteteksten en berichten op social media. Daarnaast maak ik ook e-books in Canva en ben inzetbaar voor het ontwerpen van een online training of webinar.

Je kunt mij voor dus voor diverse taken inzetten als copywriter.

Wil je meer weten over wat ik aanbied en welke pakketten er zijn? Lees hierover meer op de pagina over mijn tarieven via de onderstaande knop.

350+ artikelen geschreven als SEO-copywriter voor bedrijven in de gezondheidszorg, o.a. voor:

dietist-gezondheidszorg-online-zichtbaarheid-SEO-copywriter-Janna-Koopman-gezondheidscontent

Waar ik als SEO-copywriter over heb geschreven voor bedrijven in de gezondheidszorg

SEO-copywriter-lactosevrij-dieet-en-voeding
Bekende darm-diëten en voeding

Tientallen darmdiëten waar ik o.a over geschreven heb: low FODMAP-dieet, intermittent fasting, vegetarische dieet, lactosevrije dieet, glutenvrij dieet, koolhydraatarm dieet, zuren en basen balans en het histaminebeperkt dieet.

Prikkelbare-darm-syndroom-PDS-SEO-copywriter
Prikkelbare darm syndroom

Ik heb al jaren het prikkelbare darm syndroom (PDS) en na een lange zoektocht ben ik zo goed als klachtenvrij geworden. 200+ blogs over PDS heb ik geschreven voor mijn vorige bedrijf PDS coaching en de PDSB.

Hooggevoeligheid en spiritualiteit

Voor Inspirerend leven heb ik tientallen blogs geschreven over hooggevoeligheid in combinatie met darmklachten. Zo schreef ik over de verbanden tussen prikkels, emoties en energieën en het krijgen van buikpijn.

Geneeskrachtige kruiden en yoga

Voor het blad Prikkels van de prikkelbare darm syndroom belangenvereniging (PDSB) schrijf ik over geneeskrachtige kruiden bij maag-darmklachten. Bijvoorbeeld over de werking van kamille, gember, kurkuma, munt en venkel.

ondernemen-in-de-zorg-dietist-dietetiek-kp-register-SEO-copywriter
Ondernemen als diëtist

In mijn reis als ondernemer heb ik veel geleerd over mindset en visualiseren. Dit heb ik overgedragen aan medewerkers in mijn vorige bedrijf en zo heb ik ook een artikel geschreven over het maken van een visionboard voor het behalen van je doelen.

content writer hormonen PCOS
Hormonen en PCOS

Ik schrijf ook pagina’s, blogs en e-books over hormonen en Polycysteus Ovarium Syndroom (PCOS) voor Lifestyle & Hormones en Mijnlabtest. Ik vind het heel leuk om over deze aandoeningen en symptomen te schrijven met voedings- en leefstijltips.

Ben je benieuwd naar de pagina’s blogs, e-books en artikelen die over deze onderwerpen heb geschreven? Bekijk dan bijvoorbeeld mijn publicaties bij Holland & Barrett, de Prikkelbare Darm Syndroom Belangenvereniging  (PDSB), Lifestyle & Hormones en Mijnlabtest!

Ik heb de samenwerking met Janna als heel prettig ervaren. Janna zet haar kennis als diëtiste en PDS-coach om in duidelijk gestructureerde, heel toegankelijke artikelen. Ze houdt rekening met de briefing en levert snel en correct aan. Als we de lezers van de Holland & Barrett-adviesomgeving in de toekomst willen informeren over onderwerpen die binnen het expertiseveld van Janna liggen, zullen we zeker weer een beroep op haar kennis en schrijfkwaliteiten doen.

Sam Bracke

Content Specialist, Holland & Barrett

Bericht van Mijnlabtest naar aanleiding van geschreven gezondheidscontent:

“Bedankt voor je teksten! Leuk om te lezen. Een inhoudelijk verhaal en je schrijft het begrijpelijk en makkelijk leesbaar op. Ook fijn dat het gedeelte over testen op conversie gericht is en er staan veel verschillende zoekwoorden zonder dat de lezer wordt afgeleid.

Je suggesties over menu’s voor PDS en een opgeblazen buik vind ik wel interessant. Dan kunnen we aan de mensen laten zien wat er allemaal uit een test kan komen en wat je dan allemaal kunt doen.” 

Wil jij ook SEO-proof blogs op jouw gezondheidswebsite? Neem contact op met mij voor een gratis online sparringsessie.

2 + 1 =