Tarieven van mijn SEO-copywriting en marketingcoaching

Kun je wel wat hulp gebruiken binnen je bedrijf voor het schrijven of redigeren van blogs, teksten in je nieuwsbrief en het maken van een e-book? Of wil je ondersteuning bij het maken van een online training, het bewerken van video’s of het geven van een webinar? Ik help je graag een handje, zodat jij impact kan maken op de wereld!

Scrol door deze pagina heen of maak gebruik van het onderstaande menu.

Copywriting pakketten
Uurtje factuurtje copywriting
Tarieven marketingtraining en coaching

De werkzaamheden die ik uit handen neem kunnen eenmalig zijn, op wekelijkse basis of maandelijks. Het voordeel van het inhuren van mij als SEO-copywriterwriter, is dat je alleen betaalt voor de gemaakte uren en je mij flexibel kunt inzetten. Je hebt niet te maken met salariskosten, pensioenkosten, sociale kosten, vakantiedagen en ziektekosten. Ik bied ook marketingtrainingen en coaching aan voor diëtisten voor jouw diëtistenteam.

Je kunt op verschillende manieren met mij samenwerken. Op deze pagina vind je meer informatie over de verschillende copywriting pakketten, de mogelijkheid tot een ‘uurtje factuurtje’ en de tarieven voor marketingstrainingen en coaching.

Ik kijk graag naar jouw persoonlijke behoeftes en om die reden geef ik je de gelegenheid om een gratis sparringsessie in te plannen bij mij. Dit kan telefonisch of via beeldbellen.

 

Janna Koopman contenwriter gezondheidscontent

Mijn copywriting pakketten

Wil je dat ik jou op structurele basis ondersteun, dan is een pakket het meest voordelig. Het voordeel is dat ik gegarandeerd tijd reserveer om voor jou te werken. Je kunt kiezen tussen een pakket van 10, 15 of 20 uren per maand. Hoe meer uren je afneemt, hoe voordeliger mijn tarief is. De kosten van de diverse pakketten vind je hieronder. Weet je niet hoeveel tijd je nodig hebt om mij als copywriter in te huren? Neem dan contact met mij op om dit te bespreken. Het is ook altijd mogelijk om te starten met een uurtje factuurtje. Daar lees je meer over bij het kopje ‘speciaal aanbod’.

Voorwaarden:

 • Minimale periode is 3 maanden.
 • Opzegtermijn van 1 maand.
 • Ophogen naar een ander pakket kan maandelijks.
 • Downgraden kan na afloop van de eerste drie maanden.
 • Extra gemaakte uren worden meegenomen en kunnen tijdens vakantieperiode worden gecompenseerd.
 • Je ontvangt een bericht als je uren bijna op zijn.
 • Maandelijkse facturering met urenverantwoording.

Hoeveel teksten kan ik voor jou schrijven per pakket?

Je vindt het wellicht fijn om een indicatie te hebben hoeveel teksten ik voor je kan schrijven in hoeveel tijd. Daarom heb ik een overzicht gemaakt met wat je kunt verwachten per pakket.

Binnen de verschillende pakketten kan ik ongeveer het volgende leveren per maand:
10 uur pakket: 3 korte SEO-blogs of 2 videoscripts, én 1 megablog.
15 uur pakket: 12 korte SEO-blogs of 8 videoscripts, 2 megablogs of 1 e-book.
20 uur pakket: 16 korte SEO-blogs, 11 videoscripts, 3 megablogs of 1 e-book plus 2 korte SEO-blogs.

* Een korte blog bestaat meestal uit ongeveer 500 tot 1000 woorden, terwijl een mega blog aanzienlijk langer is, vaak tussen de 3000 en 5000 woorden.
* Een videoscript is een korte promotievideo over voeding en gezondheid met tekst en afbeeldingen.
* Het e-book bestaat uit ongeveer 30 pagina’s en is geschreven, herschreven naar aanleiding van jouw feedback en opgemaakt in Canva.

Tijdens de gratis sparringsessie bespreken we jouw voorkeuren, zodat ik een betere inschatting kan maken.

Uurtje factuurtje bij copywriting

Wil je mij inhuren voor een korte opdracht of periode (bijvoorbeeld enkel het schrijven van één tot drie blogs voor jouw platform), maar is dit niet voldoende uren voor het afnemen van een pakket? Kies dan voor een ‘uurtje factuurtje’. Je huurt mij in voor de uren die je nodig hebt en na afronding van de opdracht ontvang je een factuur. De kosten hiervoor bedragen €75-,* per uur. Je kunt ook starten met dit ‘uurtje factuurtje’ als je niet goed weet hoeveel uren je wilt afnemen.

Uurtarief voor het schrijven en optimaliseren van content
Voor het schrijven en optimaliseren van een artikel baseer ik mijn kosten op de tijd die ik eraan besteed. Bij een tijdsbesteding van twee uur tegen een uurtarief van €75,-* komt dit neer op een totaalbedrag van €150,-*. Indien je kiest voor een pakket, geldt er een voordeliger tarief.

Bij het optimaliseren van content kun je denken aan de volgende stappen:

 1. Je levert een artikel of losse tekst aan die nog niet af is.
 2. Je geeft aan wat er verbeterd kan worden aan het artikel en hoeveel tijd ik hier ongeveer aan mag besteden. Als de geschatte tijdsduur realistisch lijkt, ga ik aan de slag. Ik probeer mij aan deze tijd te houden. Mocht ik extra tijd nodig hebben, dan vraag ik hier vooraf toestemming voor. Zo houd je altijd controle over de totale investering.
 3. Standaard controleer ik het artikel op spelling, grammatica en leesbaarheid.
 4. Op verzoek kan ik headlines toevoegen, waarbij ik rekening houd met SEO (Search Engine Optimization – zoekmachineoptimalisatie).
 5. Je kunt me ook vragen om het artikel verder uit te breiden. Hierbij kun je aangeven wat je toegevoegd wilt hebben (eventueel met specifieke zoekwoorden), of je kunt dit aan mij overlaten.

Tarieven voor marketingstraining en coaching

Ik bied ook marketing- en diëtetiektrainingen aan voor jouw team diëtisten, therapeuten of coaches. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je met verlof gaat of afwezigheid om continuïteit in je bedrijf te waarborgen.

Mijn tarieven voor groepsmarketing- en diëtetiektraining zijn:

 • €155,- per uur bij een los uurtje factuurtje.
 • €130-, euro per uur indien je een pakket gebruikt.

Mijn tarieven voor 1:1 coaching aan personeel en ZZP-ers:

 • €111,- per uur bij een los uurtje factuurtje.
 • €88-, euro per uur indien je een pakket gebruikt.

De tarieven zijn exclusief de indirecte tijd die wordt besteed aan voorbereiding en follow-up. Bij gebruik van een pakket wordt de meerprijs van deze tarieven maandelijks achteraf gefactureerd. Uiteraard sta ik altijd open voor overleg en flexibiliteit om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Met uitgebreide ervaring in het trainen van diëtisten en het opleiden van diëtisten tot prikkelbare darmcoaches, kan ik jou en je team voorzien van waardevolle kennis en vaardigheden. Daarnaast geef ik ook trainingen over Prikkelbare Darm Syndroom (PDS) en darmklachten aan maag-darm-leverartsen en huisartsen. Een Human Design-meeting aanvragen is tevens mogelijk.

Indien je geïnteresseerd bent of meer informatie wilt, nodig ik je uit om een sparringsessie te plannen of een offerte aan te vragen. Samen kunnen we jouw specifieke behoeften bespreken en de juiste aanpak vinden om jouw doelen te bereiken.

Neem gerust contact met mij op voor verdere details en mij in te zetten in jouw bedrijf voor marketingtraining en/of coaching.

* Alle bovenstaande tarieven zijn excl. btw.

Neem contact op met mij voor een gratis online sparringsessie.

2 + 9 =