Mijn werkwijze als SEO-copywriter gezondheidszorg

Op deze pagina vertel ik je meer over mijn werkwijze als SEO-copywriter gezondheidszorg. Eerst (video)bellen we met elkaar om te bespreken waar jij ondersteuning bij kunt gebruiken. Ik stel je wat vragen om over na te denken, zodat je mij zo efficiënt mogelijk in kunt zetten. Bijvoorbeeld welke twee eerste taken of opdrachten je het liefst uit handen zou willen geven om mee te beginnen. Wellicht zijn er taken die geautomatiseerd kunnen worden. Ik help je dus ook met prioriteiten stellen.

Tijdens ons gesprek bespreken we welk pakket het beste bij je past: 10, 15 of 20 uur per maand. Er is ook een mogelijkheid tot een speciaal aanbod waarbij per uur betaald kan worden.

Als je een keuze hebt gemaakt, dan vertel ik je wat ik nodig heb om te starten. Dit kan een korte uitlegvideo zijn, een briefing, stappenplan en soms ook een inlogcode. Hier ga ik vertrouwelijk mee om.

werkwijze-SEO-copywriter

Daarna plannen we een startdatum in en geef je aan met welke taak ik kan starten. Je ontvangt dan gelijk een factuur en de Overeenkomst van Opdracht (OvO). In de OvO staan bepaalde voorwaarden vermeld, waaronder een geheimhoudingsplicht.

Bij een pakket dient de eerste factuur voldaan te zijn, voordat ik start met werkzaamheden en de OvO dient voor die tijd ondertekend te zijn teruggestuurd per mail of post.

Ik houd je op de hoogte van hoe het met de taken gaat via WhatsApp en/of via de mail. Hier kun je mij het beste bereiken, zodat we samen lekker snel kunnen schakelen. Het is ook mogelijk om tussentijds een sparringsessie in te boeken. Dit kan ook vanuit de uren van je pakket.

 

Na drie maanden evalueren we of we verder willen gaan met elkaar. Is dit het geval, dan bespreken we of het huidige pakket nog steeds passend is of dat je wilt upgraden of downgraden. In de meeste gevallen zal er over worden gegaan op een overeenkomst van opdracht van een periode van één jaar. Bij deze overeenkomst is het mogelijk om voor maximaal twee maanden per jaar een pauze in te lassen bij een pakket. Deze kun je inzetten als je tijdelijk minder werkzaamheden hebt, bijvoorbeeld wegens vakantie.

Neem contact op met mij voor een gratis online sparringsessie.

13 + 2 =